ISIC

Carnetul international de student

Coordonator : Barat Veronica

        Asociatia ISIC produce si distribuie Carnetele Internationale de Student (ISIC). In  acest an aproape 3 milioane de studenti vor deveni posesori de ISIC. Carnetul este distribuit in aproximativ 90 de tari si este recunoscut de institutii istorice si culturale din lumea intrega.

     De-a lungul anilor ISIC a devenit un element indispensabil in aranjarea calatoriilor cu avionul, trenul, autobuzul si vaporul precum si in relatiile cu furnizorii locali de servicii.

ISIC

          Pentru a oferi un sprijin tinerilor calatori, Asociatia ISIC a editat peste un milion de copii ale Ghidului de Calatorie, in care sunt prezentate reducerile la pretul calatoriei precum si beneficiile studentilor, precum si lista Birourilor ISIC de pe tot cuprinsul lumii, care sunt gata oricand sa acorde asistenta.

          In cadrul Societatii Studentilor Medicinisti din Iasi functioneaza un program de distribuire a carnetelor internationale de student. Va invitam in sediul SSM pentru a primi informatii suplimentare despre program si pentru a solicita Carnete Internationale de Student.

[Pagina principala]